Over ons

Henk Dekker is vakmanschap van het eerste uur: het bedrijf ontstond ooit als losstaande uitbreiding op het familiebedrijf. Henk Dekker ontwikkelde zich al snel als totaalinstallateur, met oplossingen voor ieder aspect van het werkveld. Al sinds 2000 biedt Henk Dekker de volledige oplossing, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Betrokken totaalinstallateur

Wat Henk Dekker nou zo bijzonder maakt? Juist het totale pakket aan diensten en mogelijkheden! Wij bieden daardoor uitkomst voor alle zaken, van elektra tot traditioneel loodgieterswerk, en van sanitair, verwarming tot duurzame oplossingen. Onze uitgebreide vakkennis betekent voor u groot gemak: u hoeft niet langer meerdere partijen in te schakelen om uit de brand geholpen te worden. Met Henk Dekker krijgt u heldere communicatie en korte lijntjes, zodat u snel geholpen bent en goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Henk Dekker ontzorgt

Met Henk Dekker bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of nieuwbouw. Bij storingen en problemen kunt u rekenen op vlotte hulp van onze vakkundige servicemonteurs. Heeft u een installatieklus? Ook dan staan wij voor u klaar om de installatie van A tot Z te verzorgen. Wij helpen u om zorgeloos te kunnen genieten van water, warmte en elektra.

Henk Dekker voor aannemers

Wij worden regelmatig ingeschakeld door aannemers, waarbij we ons specialisme in elektrotechniek en installatietechniek voor water en warmte steeds weer bewijzen. Henk Dekker verzorgt de installaties voor onder andere woonhuizen, appartementen, winkels, zwembaden en bedrijfspanden. Hierbij zijn wij al jarenlang een bewezen partij en gerenommeerd samenwerkingspartner voor vele aannemers.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies