hero-alt

Zonneboiler

Zonneboilers: duurzame energie met financieel voordeel

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor duurzame energie en dat is niet voor niets. Duurzame energie is niet belastend is voor het milieu en zorgt daarbij ook nog eens voor een verlaging van uw energienota. Henk Dekker is in de regio Ede en Veenendaal d é expert voor zonne-energie. Naast zonnepanelen en warmtepompen zijn wij gespecialiseerd in zonneboilers.

Toepassing van zonneboilers

Zonneboilers zijn nu nog redelijk onbekend. Onterecht vindt Henk Dekker. Zonneboilers kunnen u namelijk veel voordeel opleveren.

Zonneboilers en zonnepanelen worden vaak door elkaar gehaald. Zonnepanelen leveren elektriciteit, zonneboilers warm water. Hoe werkt het precies? Op uw dak worden zonnecollectoren en een voorraadvat voor het leidingwater geplaatst. Vervolgens wordt zonne-energie gebruikt om het water mee op te warmen. Zodra u warm water nodig heeft, kunt u gebruik maken van dit opgewarmde water. Op minder zonnige dagen, verwarmt uw huidige combi CV ketel bij. U heeft dus altijd warm water tot uw beschikking.

Voordelen zonneboilers

De belangrijkste voordelen van zonneboilers zetten we graag voor u op rijtje:

  • Duurzame energiebron
  • Ontlasten van het milieu
  • Forse besparing op uw energiekosten
  • Eenvoudige aansluiting op uw huidige combi CV ketel
  • Meerwaarde voor je woning door het energielabel

Met zonneboilers profiteert u pas écht van de zon!

Kwaliteit voor alles

Henk Dekker staat voor kwaliteit. We leveren uitsluitend hoogwaardige zonnewarmte systemen met een hoog rendement. De zonneboilers van HRsolar behalen de hoogste opbrengst en zijn van Nederlands fabrikaat. De beste investering die u kunt doen! En dat vinden wij niet alleen. Ook de Consumentenbond deelt deze mening: de zonneboiler van HRsolar is door de Consumentenbond als beste getest in februari 2016.

Advies op maat

Bij Henk Dekker vinden wij wooncomfort heel belangrijk. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van een zonneboiler. Uiteraard brengen wij ook de beschikbare subsidieregelingen voor u in kaart. De combinatie van een zonneboiler met andere energiebesparende maatregelen kan extra voordelig voor u uitpakken. We helpen u bij de keuze en verzorgen de gehele installatie.We zien het als een mooie uitdaging om u echt maatwerk te leveren. Zo krijgt u een installatie waarbij u optimaal van duurzame energie profiteert zonder dat u inlevert op het gebruiksgemak.

Zonneboilers zijn niet alleen interessant voor particulieren. Ook zakelijk gezien zijn er veel voordelen. Bevindt u zich in de horeca of recreatieve sector? Dan is een zonneboiler zeker de moeite waard, alleen al vanwege de fiscale voordelen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek.


Wanneer start u met het profiteren van zonne-energie? Haal meer uit de zon!

Wilt u meer weten over zonneboilers? Of bent u benieuwd naar ons maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De adviseurs van Henk Dekker helpen u graag verder.

Referentie projecten

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies