hero-alt

Elektra

Op het gebied van elektrotechniek staat Henk Dekker al sinds de begindagen voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring en expertise is geen klus te groot. Wij helpen u met de elektra tijdens de woningrenovatie. Een keukenverbouwing, het netjes wegwerken van de elektrische installaties in het plafond of de vloer, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag het ons gerust, wij gaan de uitdaging graag aan!

Elektrotechniek in de woningbouw

Wij zijn veel werkzaam in de woningbouw sector, waar we ingeschakeld worden voor allerlei grote en kleine projecten. Hierbij werkt Henk Dekker bovendien zeer toekomstgericht, met elektrotechniek die bijdraagt aan de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen. Ook kunnen wij met de juiste elektrotechnische voorzieningen bijdragen aan een ideale combinatie van wonen en werken. Dankzij onze inzet geniet u van een efficiënte werkomgeving, gewoon bij u thuis!

Daarnaast bieden wij graag ondersteuning door allerlei praktische vragen rondom elektrotechniek voor u te beantwoorden. Denk hierbij aan het gebruik van krachtstroom, of de optimale verdeling van aansluitpunten in de woning.

ElektraDraad 1600

Henk Dekker voor ondernemers

Ook in de zakelijke wereld staat Henk Dekker garant voor kwaliteit en kunde. Zo kunnen wij voorzien in het onderhoud van technische installaties in fabrieken en kantoorpanden. Daarmee creëren en behouden wij een veilig en prettig werkklimaat voor alle betrokkenen. Daarnaast zijn wij in staat om in het onderhoud te voorzien in onder andere parkeerfaciliteiten, sportaccommodaties, zwembaden en winkels.

Hulp nodig met elektrotechniek?

Henk Dekker staat klaar voor al uw klussen! Van renovaties en installaties voor particulieren tot grote elektrotechnische projecten en onderhoud voor de zakelijke markt. Heeft u advies nodig, of kunt u onze hulp gebruiken bij een project? Neem dan contact met ons op.

Referentie projecten

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies