hero-alt

Cv-ketels

Het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw huishouden kan een hele uitdaging zijn. Welk merk of type past het beste bij uw woning? En welke ketel sluit aan op uw wensen? Henk Dekker helpt u om de juiste keuze te maken. Zo zit u er binnen de kortste keren weer warm bij!

Afspraak bij u thuis

De keuze voor de juiste cv-ketel hangt af van uw woning en de samenstelling van uw huishouden. Daarom komen de installateurs van Technisch Buro Henk Dekker graag langs om alle mogelijkheden voor u in kaart te brengen. We kijken niet alleen naar de beschikbare ruimte voor de installatie maar ook naar uw warmwaterbehoefte. Zo komt u nooit onverwacht zonder warm water te zitten. Dat is wel zo prettig! Onze installateurs stemmen alles samen met u af en geven advies over de ideale cv-ketel voor uw huishouden.

cv ketel

Henk Dekker heeft de ideale cv-ketel voor u

Bij Henk Dekker weet u zeker dat u een betrouwbare cv-ketel in huis haalt. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van een cv-ketel die volledig aansluit bij uw woonsituatie. Zo kunt u snel genieten van een heerlijk verwarmd huis en heeft u genoeg warm water voor al uw was- en douchebeurten!

Een cv-ketel huren

Vindt u de aanschaf van een nieuwe cv-ketel een te grote investering? Overweeg dan eens onze huurmogelijkheden! Door een cv-ketel te huren kunt u zorgeloos genieten van warmte en wooncomfort. Bovendien zijn service en onderhoud ook bij de huurprijs inbegrepen. Tijdens de huurperiode blijft uw ketel dus keurig onderhouden door Technisch Buro Henk Dekker. U kunt bij ons een cv-ketel huren vanaf een periode van minimaal 12 jaar.

 

Onderhoud en storingen

Kan uw cv-ketel wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of heeft u last van een vervelende storing? Henk Dekker is u graag van dienst!

U kunt bij ons ook voordelig een onderhoudsabonnement afsluiten. In samenwerking met Abel&co bieden wij diverse servicepakketten aan. Zo bent u er doorlopend van verzekerd dat uw cv-ketel uitstekend functioneert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de serviceabonnementen.

Referentie projecten

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies