hero-alt

Service en onderhoud

Henk Dekker is dé partij voor al uw onderhoudsbehoeften. Wij voorzien in het onderhoud van uw elektrische installaties, cv-ketel en sanitair. Henk Dekker zorgt ervoor dat al uw systemen in optimale conditie verkeren, zodat u volop kunt genieten van wooncomfort. Dankzij regelmatig onderhoud blijven we problemen voor, en voorkomen we dat u te maken krijgt met vervelende storingen.

Onderhoud_Ketel 1200

Storingen snel verholpen: 24/7 hulp bij storingen

Toch last van een storing? Geen probleem, Henk Dekker staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor u. Dag of nacht, onze monteurs zorgen ervoor dat de storing snel opgelost wordt, zodat uw ongemak maar van korte duur is. Heeft u hulp nodig? Één telefoontje en we komen eraan!

Henk Dekker: vakkennis en ervaring

Henk Dekker heeft alles in huis om u te voorzien van service op topniveau. Met onze vakkennis zorgen wij voor gedegen onderhoud, waardoor uw cv-ketel en elektrische installaties altijd in topconditie verkeren. En gaat het toch mis, dan staan wij snel voor de deur om storingen op te lossen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze monteurs u vlot uit de brand helpen, zodat u er binnen de kortste keren weer comfortabel bij zit.

Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&Co bieden wij diverse voordelige serviceabonnementen aan, van gunstige onderhoudsabonnementen tot volledige servicepakketten. Gunstig: u betaalt bij deze serviceabonnementen geen voorrijkosten en afhankelijk van het door u gekozen pakket kunnen zelfs storingen volledig gratis verholpen worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Daarbij kunnen wij u ook direct een indicatie geven van de maandelijkse kosten voor het onderhoud van uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Referentie projecten

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies