hero-alt

Water

Van waterleiding tot sanitair  

Water en leidingen zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. Niet alleen in de keuken maar ook in de badkamer en het toilet. Er lopen heel wat leidingen door uw huis, die regelmatig onderhoud of reparaties nodig kunnen hebben. Henk Dekker biedt uitkomst en helpt u graag met al het leidingwerk. Of het nu gaat om een reparatie van een waterleiding, de vervanging van een kraan of een complete nieuwe badkamer; Henk Dekker is uw specialist.

Henk Dekker

Henk Dekker heeft een jarenlange ervaring met het aanleggen, vervangen en repareren van leidingen. Wij beschikken over veel expertise op het vlak van traditionele loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij u helpen met alles op het sanitair vlak, en blinken we uit in de installatie van badkamers.

Badkamer: installatie en renovatie

Bij de installatie of renovatie van een badkamer komt een hoop kijken. Niet alleen de keuze van het sanitair maar ook de bouwtechnische aspecten zoals het aan- of verleggen van leidingen en afvoeren. Een complex traject, waarbij Henk Dekker u graag adviseert. Niet alleen over de technische aspecten, maar ook over de indeling van de badkamer en het sanitair. We vertalen uw wensen en de mogelijkheden binnen uw budget naar een persoonlijk plan. Daarbij ontvangt u naast ons voorstel ook altijd een 3D-tekening. Zo krijgt u vooraf al direct een goed beeld van uw nieuwe badkamer.

Sanitair 800

Laat u het klussen het liefst over aan een betrouwbare partij? Henk Dekker kan de installatie van uw droombadkamer van A tot Z verzorgen. Dankzij onze brede vakkennis en jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en wensen. Zo kunnen we werken met korte lijntjes, wat prettig is voor iedereen. Bovendien bespaart dat u een hoop geregel en tijd!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Kom eens inspiratie opdoen in onze showroom en ontdek de ruime keuze in kranen, baden, douchecabines en designradiatoren.

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare installateur?

Dan bent u bij Technisch Buro Henk Dekker op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Referentie projecten

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare installateur?

Dan bent u bij Henk Dekker op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies