hero-alt

Zonnepanelen

Zonnepanelen: duurzaam besparen

Energie besparen en tegelijkertijd kiezen voor een duurzame oplossing? Bij Henk Dekker bent u aan het juiste adres voor volledige zonnepanelen systemen! Met zonnepanelen maakt u de keuze voor een duurzame methode om energie op te wekken. Bijkomend voordeel? U bespaart van begin af aan al op uw energiekosten. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen een zeer rendabele investering, waar u veel profijt van zult hebben.

Persoonlijk advies

Elke woning is uniek, en bovendien heeft ieder zijn eigen woonwensen. Henk Dekker biedt u een deskundig en persoonlijk advies. Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen. Vervolgens bekijken we de daksituatie en meterkast, zodat we samen de mogelijkheden kunnen afstemmen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Als installateur heeft Henk Dekker veel kennis in huis op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Onze inzichten en ervaring dragen bij aan duurzame oplossingen waar u gelukkig van wordt. Daardoor kunt u zorgeloos genieten van onze innovatieve producten en vakkundige installaties.

zonnepanelen

Volledige systemen via Henk Dekker

De afgelopen jaren zijn al velen u voorgegaan: we hebben al tientallen zonnepanelen mogen plaatsen in de regio Ede en Veenendaal. Bij Henk Dekker kunt u terecht voor volledige systemen. Deze complete oplossing bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, de montageconstructie voor platte of schuine daken en de benodigde bekabeling.

Op de hoogte blijven van de prestaties van uw systeem? Naar wens kunnen wij u ook voorzien van een monitoringssysteem. Daarmee heeft u altijd inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen bij u thuis installeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand of woning? Wilt u meer weten over onze producten en installaties? Neem dan gerust contact met ons op! Maak een afspraak met een van onze adviseurs, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wenst u een offerte? Stuur dan, indien mogelijk, een foto mee van uw meterkast en dak.

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies