hero-alt

Wooncomfort

Ontzorgexpert voor Ede en omstreken

De laatste jaren is het zorgstelsel drastisch veranderd. Voor u betekent dit concreet dat u een grotere verantwoordelijkheid draagt voor uw eigen zorg, ook op uw oude dag. Als u tot op hoge leeftijd thuis blijft wonen, vraagt dit om aanpassingen in uw woning. Henk Dekker is gespecialiseerd in dit soort vraagstukken. Als Ontzorgexpert weten onze adviseurs als geen ander welke aanpassingen nodig zijn om zonder zorgen te wonen.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen komt neer op het aanpassen van uw woning voor later. Zo kunt u tot op hoge leeftijd comfortabel en veilig wonen. Want wie wil dat nu niet?

Met de volgende slimme oplossingen kunnen wij uw wooncomfort en veiligheid te verhogen:

  • Veilige en eenvoudig te bedienen waterkranen
  • Systemen voor een gezond binnenklimaat (schone en bacterievrije lucht)
  • Op afstand bedienbare gordijnen, zonwering en jaloezieën
  • Op afstand bedienbare deurbewaking en huisbeveiliging
  • Drempelloos wonen
  • Woningaanpassingen ten behoeve van mantelzorg
  • Toekomstbestendige badkamerrenovatie
  • Huisautomatisering

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kijk op de site van Ontzorgexperts naar een interactieve rondleiding door een demowoning.

Ontzorgen en wooncomfort

Onze Ontzorgexperts zijn specialisten, die u graag helpen u om de juiste keuzes te maken en slim te investeren in wooncomfort. Want voorzieningen die nu onder "comfort" vallen, kunnen later het verschil maken tussen wel of niet zelfstandig kunnen wonen.

Ook de samenwerking met andere (zorg)instanties staat bij Henk Dekker centraal. Samen kunnen we immers veel meer voor u betekenen. Door samen te werken met gemeentes, zorginstellingen en zorgprofessionals leveren we maatwerk. Onze adviezen sluiten aan op uw (medische) behoeftes en beperkingen. Nu en in de toekomst!

Wooncomfort voor nu én in de toekomst

Ontzorgexpert Henk Dekker gaat graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden van uw woning met u te bespreken. Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u een (zorg)professional en bent u benieuwd wat Henk Dekker BV voor u kan betekenen? We gaan graag met u in gesprek.

Referentie projecten

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Een afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies