Uponor

Uponor is sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van oplossingen voor verwarmen/koelen en drinkwaterinstallaties en beschikt over een flinke dosis vakkennis. Deze vakkennis komt tot uiting in de producten, maar bovenal in het totale pakket: anticiperen op de behoeften van klanten, ondersteuning bieden bij de implementatie van passende oplossingen voor projecten en een hoogwaardige dienstverlening ter beschikking te stellen.

Bij Uponor staat kwaliteit op ieder gebied centraal. Een vriendelijke klantenservice, productkwaliteit en jarenlange betrouwbaarheid zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Uponor is pionier op het gebied van kunststof leidingen en meerlagenleidingen voor drinkwaterinstallaties en vloerverwarming en -koeling. Uponor staat daardoor wereldwijd bekend als merk waarop men kan bouwen en vertrouwen. Wanneer het ontwerp, de installatie en de inbedrijfstelling volgens de voorschriften worden uitgevoerd, blijven systemen net zo lang behouden als de gebouwen waarin zij ge├»nstalleerd worden.

Om een storingsvrije werking te waarborgen, hecht Uponor grote waarde aan de verdere ontwikkeling en scholing van onze klanten ten aanzien van de montage van hun producten: van woningen en appartementen tot industrie- en bedrijfsgebouwen.

uponor_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies