Kinedo

Als douchefabrikant begrijpt Kinedo als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving is. Niet voor niets is hun slogan “Ervaar het plezier van water”! Al meer dan veertig jaar creëert Kinedo badkamers en doucheruimtes en ontwerpen ze elk detail. Van de materialen, de kleuren, het design en de vormen tot de techniek, aan alles is gedacht om klanten de douche van hun dromen te geven.

Eigen productie

Kinedo is ‘het merk voor de professional’ en wordt alleen verkocht via de sanitaire vakhandel. Innovatie, design en kwaliteit… achter elk Kinedo product staat een excellente know-how. Alle producten zijn ontworpen volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid.

Onderdeel van Groupe SFA

Kinedo is een merk van Groupe SFA. SFA is in 1958 opgericht in Frankrijk. Het bedrijf bracht een omwenteling teweeg in de sanitairwereld toen zij de eerste WC-vermaler introduceerde. Met de SANIBROYEUR®-producten van SFA kan men nu overal in huis een WC, badkamer, keuken of wasruimte installeren zonder breekwerk of ingrijpende verbouwingen. In de jaren zeventig heeft SFA haar verkoopgebied uitgebreid tot heel Europa en Canada. Tegenwoordig omvat SFA 22 filialen en worden producten geleverd in meer dan 150 landen, dankzij een uitgebreid netwerk van importeurs en distributeurs.

kinedo_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies