Grundfos

Grundfos is met een jaarproductie van meer dan 16 miljoen pompen één van 's werelds grootste pompproducten. De vier grootste productgroepen zijn onderwaterpompen, centrifugaalpompen, circulatiepompen en doseerpompen. Daarnaast produceert Grundfos electrische hoogrendement-motoren voor de pompen, alsmede geavanceerde electronica voor pompregelingen en andere systemen.

Toepassingen

Circulatiepompen worden gebruikt in verwarmingen, ventilatie- en airconditioningsystemen in woningen, kantoren, hotels, enz. In de industrie worden de pompen ook gebruikt in processen en het onderhoud, en bovendien als belangrijke onderdelen van OEM-producten (Original Equipment Manufacture). In het segment van waterbevoorrading en afvalwater biedt Grundfos een breed assortiment van betrouwbare pompen voor irrigatie en voor gemeentelijke, privé- en industriële waterbevoorrading, en ook voor rioleringstoepassingen.

Wereldwijd vertakt

De Grundfos groep wordt overal ter wereld vertegenwoordigd door bedrijven. Daarnaast worden de Grundfos-producten in een groot aantal landen verkocht door verdelers.

grundfos_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies